Retreat

Lichtvoetig stappen maken – weekend 4-6 juli 2020

Waar sta je nu en waar ga je naar toe? Neem een paar dagen de tijd voor persoonlijke groei. Ga met gelijkgestemden op persoonlijk ‘werkweekend’ aan ’t Wijchens ven.  Zaterdagmiddag t/m maandagmiddag 

Ont-moeting, inspirerende werkvormen, wandelingen op het landgoed, diepgang in gesprekken bij het buitenvuur. Verrukkelijk eten en tijd voor jezelf, het maken van collages, uitwerken van ideeën en ruimte voor ‘dat wat er mag ontstaan’. Heerlijk cadeau voor jezelf.

retreat weekend 18-20 september 2020 Brabant

De ochtenden in stilte, tijd om te schrijven. schilderen, collages maken.   De middagen ruimte voor fijne workshops & werkvormen,  delen en verdiepen.  Steeds ook weer tijd voor jezelf. ’s Avonds lekker bij het vuur. Voel je welkom, gezien en gehoord. Wat mag er van binnen naar buiten?

Retreat Wad  – Creatieve Oase midweek 3- 5 november 2020

 

Tijd voor jezelf.  Rust. Voorbij de waan van de dag. Met een kop thee bij het houtvuur. Gewoon ‘zijn’. Wat dient zich aan? Ga met gelijkgestemden op retreat en voel wat zich aandient vanuit de stilte.  Geniet van de ruimte om je terug te trekken op een mooie plek en verwend te worden met lekker eten. Voel de kracht van de elementen op deze mooie plek onder ’t Lauwersmeer.

Het stroomt weer, voel de energie, voel je gedragen, ervaar de ruimte. In verbinding met jezelf en de ander.

Welkom van dinsdagochtend t/m donderdagmiddag 3 – 5  november

Nog meer ruimte voor jezelf

Ben je een vrouw? Je bent van harte uitgenodigd voor het weekendretreat. Los te volgen, of aansluitend op de midweek. 

“de stilte die alles in beweging bracht” (Anja)

Rust – Ruimte – Reflectie 6-8 november Friesland (nog 2 plekken)

De ochtenden in stilte.  Tijd voor jezelf, een wandeling buiten of in aan de grote eettafel, de lounge bank, de kussenhoek onder de trap.  Zaterdagmiddag naar ’t Wad; hoeveel ruimte heb je nodig? Avonds lekker bij het vuur, spelen & spiegels.   Kom dit weekend en lik je vingers af bij de pompoenroostaart.

Waar zie jij jezelf al zitten?

Vrouwen met Verhalen 13-15 november Friesland

De ochtenden in stilte, tijd om te schrijven. schilderen, collages maken.   De middagen ruimte voor fijne workshops & werkvormen,  delen en verdiepen.  Steeds ook weer tijd voor jezelf. ’s Avonds lekker bij het vuur. Voel je welkom, gezien en gehoord. Wat mag er van binnen naar buiten?  Fijn ook: Laat in het vuur achter wat je niet meer nodig hebt. 

 

Voorjaar of najaar, midweek of weekend…

Geniet van kleine groepen en alle maaltijden: 2x ontbijt, 2x lunch, 2x avondeten

Inspirend programma met workshops & materialen en begeleiding door Dorien

Standaard: Privé kamer voor €500 per persoon (exclusief btw)

Beperkt mogelijk: Kamer delen met iemand die je kent €400 per persoon (exclusief btw)

Tip: mogelijk aftrekbaar voor inkomstenbelasting vanwege persoonlijke ontwikkeling.

Dinsdagochtend t/m maandagochtend €800 per persoon (exclusief btw)

Past een groep je niet? Kies dan voor een persoonlijk inspiratie dag of een 24 uurs retreat met Dorien.   Nieuwsgierig? Bel Dorien 06 291 372 68